Ελένη Βλάσση- Κινητό τηλέφωνο: 694.854.1393 Fax: 211.770.7778


Ελένη Βλάσση-- Υποψηφια δημαρχος Ιεραπετρας-Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα. Ο πατέρας μου κατάγεται από το Μεραμπέλλο και η μητέρα μου από την Σητεία (Αρμένους), όπου διατηρώ συγγενικούς και φιλικούς δεσμούς.

Τελείωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου στο Λύκειο


 της  Ιεράπετρας 

 και   στην  συνέχεια μετοίκησα στην Γαλλία όπου σπούδασα πολιτικές επιστήμες και δημοσιογραφία.

Στοιχεία Επικοινωνίας

email: info@elenivlassi.gr
Κινητό τηλέφωνο: 694.854.1393
Fax: 211.770.7778Εργάσθηκα από το 1985 έως το 1992 στην Γαλλία και στην Καραϊβική ως δημοσιογράφος, ενώ έκανα και πολυάριθμες σειρές ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα, Γαλλία, Ρουμανία, Καραϊβική, Μαρόκο, Ιορδανία, Αζόρες, Πολυνησία. Είμαι μέλος του EDN – Ευρωπαϊκού Δικτύου Ντοκιμαντέρ.
Το 1992 επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου εργάζομαι ως  δημοσιογράφος  έως και σήμερα και είμαι τακτικό μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Από το 2001 αρθρογραφώ στην  εφημερίδα «Βραδυνή»,


 ενώ έως το 2006 πραγματευόμουν θέματα γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής  στην εφημερίδα  «Καθημερινή  Δωδεκάνησος».
Από το 1996 άρχισα να συνεργάζομαι με Αθηναϊκά κανάλια Πανελλήνιας Εμβέλειας. Την τηλεοπτική μου καριέρα στην Ελλάδα ξεκίνησα στο κανάλι «ALTER» όπου  εργάσθηκα ως  παρουσιάστρια  κοινωνικοπολιτικού μαγκαζίνο.


 Έπειτα συνεργάσθηκα  με το «EXTRA»  ως  παρουσιάστρια, συμπαραγωγός  και  αρχισυντάκτρια εκπομπών έρευνας. Έχω  επίσης   συνεργασθεί  σε   θέματα έρευνας με την εκπομπή  του  «MEGA»  Κοινωνία  Ώρα  8, με  την εκπομπή  του «ALTER»  Ζούγκλα, με  την  εκπομπή  του «EXTRA» Αποκαλυπτικό δελτίο και με την εκπομπή της «ΕΡΤ» « Σαν Παραμύθι». Εκπομπές έρευνάς μου προβλήθηκαν στο «Kontra» το 2011.


Στοιχεία Επικοινωνίας

email: info@elenivlassi.gr
Κινητό τηλέφωνο: 694.854.1393
Fax: 211.770.7778


Στον τομέα  των ντοκιμαντέρ  έχω  λάβει μέρος  στο  1ο Διεθνές Φεστιβάλ  Ντοκιμαντέρ  της Θεσσαλονίκης το 1999 (Ντομινικα, Γουαδελούπη).

Ελένη Βλάσση-- Υποψηφια δημαρχος Ιεραπετρας-

 Το 2004  ήμουν  υπεύθυνη  Τύπου και  Δημοσίων  σχέσεων στο  Παγκόσμιο Συνέδριο  Αλιείας, που διοργανώθηκε στην Κάλυμνο από την ΕΤΑΝΑΛ  και δημιούργησα το ντοκιμαντέρ  40 χρόνια ΕΤΑΝΑΛ, το  οποίο  παρουσιάσθηκε  στους επίσημους  εκπροσώπους  και πρέσβεις  των 15 χωρών, που  συμμετείχαν.

 Δικά  μου  έργα επίσης  είναι τα ντοκιμαντέρ Κάλυμνος νησί των Καταδύσεων και Κάλυμνος η Πατρίδα της Θάλασσας και των Σφουγγαράδων. Το 2006 συμμετείχα  ως διαγωνιζόμενη με την Ε.Ρ.Τ στο 8o Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το Ντοκιμαντέρ  «Δημήτρης Λιαντίνης» του σκηνοθέτη Νίκου Παπαθανασίου στο οποίο είχα την ευθύνη της έρευνας και της επιμέλειας. 

Το  2011 συμμετείχα ως σκηνοθέτης και παραγωγός στο 13ο  Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και στις περιφερειακές εκδηλώσεις του σε πόλεις όλης της Ελλάδας, με την ταινία «Ο Τόπος που Δακρύζουν οι Θεοί», η οποία αυτή τη στιγμή ως υποψήφια κάνει διεθνή καριέρα σε φεστιβάλ 12 χωρών.

Ελένη Βλάσση-- Υποψηφια δημαρχος Ιεραπετρας-

Η  Κομματική μου δράση άρχισε το 1985. Έχω διατελέσει αιρετό μέλος και στη συνέχεια  γραμματέας  της  Τοπικής  Επιτροπής  Ιεράπετρας.

 Εξελέγην επίσης και διετέλεσα αιρετό μέλος του Τ.Ο.Ε.Β. Ιεράπετρας. Συμμετέχω ανελλιπώς στις κομματικές εκδηλώσεις της τοπικής οργάνωσης Ιεράπετρας και της ΝΟ.Δ.Ε Λασιθίου.
Όσον αφορά  την κοινωνική μου προσφορά  είμαι μέλος του συνδέσμου Ανθρώπων με  Ειδικές  ανάγκες  και  Παραπληγικών  (A.M.E.A.). Είμαι μέλος του Κέντρου Ερευνών Ρίζες στην Αθήνα,


 του οποίου  υπήρξα   υπεύθυνη παρουσίασης  και  δημοσίων σχέσεων του Διεθνούς Συνεδρίου, που έγινε στο  πολεμικό  Μουσείο  της  Αθήνας. Είμαι επίσης μέλος του Συλλόγου Μικρασιατών Ιεράπετρας. Ομιλώ άπταιστα Γαλλικά και Αγγλικά  και χειρίζομαι  ηλεκτρονικό  υπολογιστή.

 Χόμπι  μου  είναι  η  ζωγραφική και έχω λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις στην Γαλλία και στη Γενέτειρα μου την Κρήτη.

Σκοπός  της  παρουσίας μου στην Πολιτική  είναι να εκπροσωπώ  επάξια τον νομό μου  προσφέροντας 
στην Ιεραπετρα   νέα πνοή,
νέες  ιδέες και νέο ήθος, στην τοπικη αυτοδιοικηση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

email: info@elenivlassi.gr
Κινητό τηλέφωνο: 694.854.1393
Fax: 211.770.7778